Hoofdpagina

From Anderswat
Revision as of 08:59, 10 April 2022 by JvN (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search
Onder een afgeschermd dak

Voor het herwinnen van een Vrij en Sociaal Nederland... even Anderswat: Een site met het hoog gegrepen doel om een platform te organiseren vóór overleg tussen overheid en burger. Om een denktank mee in het leven te roepen waar door iedereen aan bij te dragen valt met de Wijsheid van het volk, Boerenwijsheid en Sociocratie in het achterhoofd. Een wiki met linken naar informatieve, wetenswaardige tot nieuwsgierigheid oproepende artikelen en verzamelingen van werk uit de diverse bronnen op z'n breedst. Vóór het aandragen van gegevens en feiten om tot weloverwogen en breed gedragen besluiten te kunnen (gaan) komen, (Vrij van de algoritmes van de zoekmachines van de Big Tech, 'De Big Five' met de aan hen verwante informatiebronnen en een ‘Social Creditsysteem’).... Daar komt het in het kort op neer.

Oproep, voorjaar 2022

Met oog op de toestanden waar wij op het moment in gerommeld worden, (eerst Corona en nu de Ukraine problematiek), een aangepaste hoofdpagina met de oproep:
“Lieve mensen, laten we ons alsjeblieft blijven focussen op eventuele verborgen agenda's!!!”.

Na begin maart de pagina Anderswat op ‘Pauze’‎‎ te hebben aangemaakt, begint het inmiddels meer en meer te dagen.
Terwijl BLCKBX gisteren, (2 apr. '22), nog een zeer te waarderen video uitbracht met immunoloog Theo Schetters, (zie: De grote corona- en vaccinatie-update!), behoeft het eigenlijk al geen betoog meer dat het met ‘de corona’ om een farce mag gaan... (een gelegenheidsargument om op stang te jagen).
Het heeft er alles van weg dat men, (lees 'het WEF') liefst de gehele wereldbevolking om een hele andere reden ingeënt wil zien te krijgen. We mogen nu weer even vrij buiten spelen, terwijl het vuurwerk tegen september ongetwijfeld weer los zal gaan barsten. Je zult misschien al van het stofje grafeenoxide hebben gehoord? Zoek er anders eens op. De bedenkers van ‘het grote plan’, de new world order, zal het slecht uitkomen dat het spulletje door het lichaam afgebroken blijkt te kunnen worden, en vandaar dat er booster-shots nodig zullen zijn om het op het gewenste nivo te houden. (Kijk hierbij bijvoorbeeld ook eens om naar de video op de pagina van De Vrije Omroep - DVO).

Dominee's & Kooplui

Wat ons Nederlandje betreft, mag met de dag meer en meer beginnen te blijken / boven tafel beginnen te komen waarvoor het op de kaart wenst te worden gezet... (Althans, volgens de dominee's en kooplui... de regenten van weleer). (Lees: huidige overheid).(Voor een blik op de laatst toegevoegde of bijgewerkte pagina's op Anderswat kan Recente Wijzigingen een handige zijn).
(Zie voor een snel overzicht de pagina Uitgelicht).

Meedenken over, werken aan, schrijven op

Dat kan en we nodigen je er graag toe uit... want best veel werk aan de ‘Samenlevings-winkel’.

Van Harte Welkom!


Volg ons op Twitter
Contact: info@anderswat.nl)

En niet vergeten...

Only dead fish go with the flow.png
QT-Nieuwsgierigheid-Vladimir Nabokov.png
QT - It takes a Village - Afrikaans gezegde kopie.jpg

Ps. De quotes geven trouwens linken... kijk maar even als je wil