Anderswat:Algemene disclaimer

From Anderswat
Revision as of 10:18, 30 January 2022 by Admin (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Onder een afgeschermd dak

Zoals op de pagina over Anderswat al aangegeven, kan het de waarheid niet in pacht hebben... en welke bron wel?
Belangrijk blijft om zelf onderzoek te plegen!

Goede voornemens voor 2022

Laten we in ieder geval en alsjeblieft niet in hysterie / massapsychose blijven vervallen met elkaar, en zie de video's hieronder voor meer info daarover.
Anderswat neemt zich voor nog zo min mogelijk te berichten over ‘het feestje van Corona & Co... omdat we daar zo langzamerhand toch wel klaar mee mogen zijn.
Voor de liefhebbers blijft er via diverse linken voldoende te vinden, terwijl Anderswat die niet bij zal blijven houden. Afgezien dan van de pagina's die over de mogelijke gevolgen / consequenties van ‘het feestje van’ mogen gaan. Zoals de pagina's over de QR-code, het Social Creditsysteem en Constitutioneel Hof bijvoorbeeld, en wel meer.

Gewoonweg Tijd om het gewone leven weer op te pakken en met andere woorden terug te keren naar de orde van de dag. Ofwel, belangrijkere zaken aan ons hoofd... zoals ‘Het Samenleven’. (Hoe ging het daarmee ook alweer in zijn werk?)

Video's


Hieronder een aanvulling daarop, 27 nov. '21.
Robert Malone prijst het werk van Desmet tijdens een lezing in Tampa, Florida en geeft in een klein kwartier zijn samenvatting van de theorieën van de Belgische psycholoog. Naar aanleiding van de video die daarvan is gemaakt door Inspired Channel, besloot Malone in een artikel op Substack nog eens extra aandacht te besteden aan de ideeën van Desmet over massavorming en massapsychose.
Een lichtpuntje in de coronacrisis: kennis en ideeën worden als nooit tevoren verspreid en gedeeld.