Police for Freedom

From Anderswat
Jump to navigation Jump to search
Police for Freedom.jpg

Een internationale beweging die in februari 2021 van start is gegaan, geïnspireerd op en door de Spaanse vereniging "Policías Por La Libertad" die in 2020 werd opgericht om het algemene maatschappelijke welzijn in deze moeilijke tijden te verbeteren.
Police for Freedom, (P4F Nederland), binnen Nederland opgezet door Dennis en Micha(ela) Spaanstra.

Constitutioneel hof

Police for Freedom wil nieuwe toetsing grondwet, Max von Kreyfelt van Café Weltschmerz in gesprek met Dennis Spaanstra, 11 nov. '21
De grondrechten zijn in Nederland een ceremonieel vehikel geworden zonder juridisch gewicht. Er bestaat binnen ons land nog geen constitutioneel hof dat controle op wetgeving uitoefent.

Tom Zwitser van Blue Tiger Studio uitgebreider in gesprek met Dennis Spaanstra over hetzelfde: het organiseren van een Constitutioneel Hof, een eigen recherchedienst. 10 nov. '21
Start vanaf 03:50 na eerst wat reclame...

Contact: nederland@policeforfreedom.org

Oproep op LinkedIn, za. 27 nov. '21

Naar aanleiding van de melding dat de BPOC 2020 niet naar buiten treedt met de verklaring van 80 agenten.

Vandaag 27 november 2021 zou de BPOC 2022 naar buiten treden met tachtig politieagenten die een verklaring hebben afgelegd. Dit is inmiddels de vierde of de vijfde geplande datum die werd afgelast sinds ongeveer een half jaar. Eerder werden redenen naar voren gebracht als persoonlijk ervaren dreiging en 'onacceptabele eisen’ van organisatoren als BLCKBX of Blue Tiger. Ditmaal werd de openbare orde in Urk als reden aangevoerd.

Police For Freedom neemt ook verklaringen van beroepsgroepen op. Met als verschil, dat deze verklaringen geen eindproduct zijn, maar een start worden van een grootschalig ‘recherche-onderzoek’. Op dit moment hebben zich onder andere al artsen, verpleegkundigen, militairen, een begrafenisondernemer, een beveiliger en docenten gemeld. Hoewel wij in contact staan met vele agenten, heeft nog geen politieagent zich gemeld voor het afleggen van een verklaring.

Update opzet onderzoeksteam:
Sinds de oproep bij Blue Tiger en bij Cafe Weltschmertz wordt P4F dagelijks benaderd door partijen en individuen die willen helpen bij de opzet. Het is voor P4F een dagtaak deze mensen te inventariseren, maar het team groeit met de dag en ondertussen draait er al een online administratieteam, zijn er locaties, kantoorbenodigdheden en specialisten aangetrokken. Etcetera, etcetera. Er zal door P4F geen geld worden gevraagd, zoals dat ook de policy is van P4F internationaal. Op dit moment zitten zij nog in de inventarisatiefase. Het opnemen van verklaringen gaat daarnaast onverminderd door. Tevens is de opzet van een onafhankelijke ‘vaccinatie bijwerkingen meldsysteem’ in een verregaand stadium.

OPROEP AGENTEN:
Gezien het feit dat de BPOC het dossier van de agenten heeft gesloten, roepen wij agenten die in gesprek zijn geweest aldaar, zich te melden bij ons. Ook andere agenten die een verklaring wensen af te leggen, kunnen zich uiteraard bij ons melden. Wij willen graag verklaringen opnemen, welke meer gericht zijn op onderzoek naar feiten en omstandigheden, die kunnen dienen als bewijs of start van een nieuw en inhoudelijk onderzoek.

Meld je aan via nederland@policeforfreedom.org

P4F samen met de boeren

"Alles waar we trots op waren in ons land, wordt in een rap tempo kapot gemaakt. Lichamelijke integriteit van ons en onze kinderen. Het bestaansrecht van onze boeren, een stukje afkomst, geschiedenis, cultuur en trots van ons vlakke land. Vrijheden. Onze grondrechten. Ga zo maar door.
Om dit criminele en desastreuze beleid te keren, gaat P4F, na de beroepsgroepen, nu ook een innige samenwerking aan met de boeren. Dit móet stoppen. Dit gáát stoppen. We gaan het gewoon níet toestaan.
De komende periode zal er overleg plaatsvinden, hoe deze samenwerking een goede uitvoering gaat krijgen, die in ons aller voordeel gaat werken", 16 sept. '21

Tip: zie hierbij ook de pagina van/over Marijn Poels met zijn documentaire waar onlangs deel 5 - “Headwind”21” - van is uitgebracht met de vraag: ”Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan?”

Romeo's

Zie hierbij ook de pagina over Romeo's.

Contact Internationaal

overzicht adressen

En meer