Nieuwe Media

From Anderswat
Jump to navigation Jump to search
Alternatieve Media 1.jpg

Ook de nieuwe media, (Alternatieve Media / (nieuws-)Kanalen), zijn natuurlijk niet heilig. Sommigen (b)lijken zich bijvoorbeeld maar al te graag en misschien ook te gemakkelijk te scharen achter types zoals bijvoorbeeld een Thierry Baudet, en/of zich te verzetten tegen - niet te kunnen verenigen met - de inspanningen van groepen zoals een Extinction Rebellion die zich om het leefklimaat / milieu bekommeren... En dat is jammer!
De oude media ondertussen dan wel afgeschreven, maar blijf met andere woorden vooral selectief.

Jammer 1

Omdat je types als een Baudet en een Geert Wilders net zomin voor de troepen uit kunt laten lopen als een Trump. Daarvoor slaken zij, (helemaal los gezien van eventuele partijprogramma's), te vaak uitlatingen - (te vaak ook te persoonlijk gericht) - waar helemaal niemand iets mee kan. (Of je moet er voor voelen om opgehitst te raken?).
Het goede doel wordt er gewoonweg niet mee gediend of geholpen om maar in het wilde weg wat ballonnetjes op te laten.

Note tussendoor
Alternatieve Media 2.jpg

Sommige types wil en gaat Anderswat er daarom doodleuk niet uitlichten met en door een persoonlijke pagina aan hen te weiden, (niet in het rood, niet in het blauw). Een vlieger die bijvoorbeeld ook opgaat voor een Arnold Karstens van de omroep Ongehoord Nederland en/of een Jan Slagter van de omroep MAX. Aan sommige zaken of mensen - met al te grote / megalomane plannen of ego's - kan men nu eenmaal maar beter niet teveel aandacht schenken omwille en ten behoeve van de 'positieve en relativerende energie' die vandaag de dag toch al best ver te zoeken valt.

Jammer 2

Alternatieve Media 3.jpg

Voor wat groepen zoals een Extinction Rebellion betreft.
Omdat er in weerwil van het vals geopperde CO2 en stikstof probleem ondertussen weldegelijk een terecht door hen, op ludieke en bijzonder creatieve manieren, aangekaart probleem speelt met en rondom de manier waarop wij met de aarde omgaan.
Wanneer je het niet als een klimaatprobleem kunt of wenst te zien, niets mis mee... maar probeer dan tenminste te onderkennen dat de manier waarop de mensheid omgaat met de aardbol niet echt is om vrolijk over naar huis te schrijven. (Sinds wij geen al te beste cultuur hebben neergezet en het daarover toch wel met elkaar eens zullen moeten/kunnen zijn).
En zie hierbij ook de pagina met reportages door Marijn Poels.

CO2 / Stikstof / Klimaat

Hieronder een video die hier misschien niet direct thuishoort, maar wel aansluit en we je zeker niet willen onthouden omdat deze te denken mag geven.
Wat is erger, C19 of CO2? – Willem Engel in gesprek met Marcel Crok van Clintel naar aanleiding van het zesde IPCC-rapport, 19 aug. '21

Linken

Terug naar de Hoofdpagina