De Andere Krant

From Anderswat
Jump to navigation Jump to search
De Andere Krant.jpg

De Andere Krant brengt wekelijks het nieuws dat de mainstream media niet kan, mag of wil brengen? De Andere Krant geeft inzichten die niet worden geboden en laat mensen aan het woord die nu niet aan bod komen.

De mainstream media spelen niet eens meer de rol van volgers, maar zijn nu actief als aanjagers van nog scherpere maatregelen tegen ‘ongevaccineerden’, schrijft theatermaker Ab Gietelink in het nieuwe nummer van De Andere Krant dat vandaag, 6 november, is verschenen. (Zie de link hieronder).

Uitgelicht

Vorige week had Ad Nuis een kort gesprekje met zijn buurvrouw. (29 okt. '21)
"De prijzen stijgen zo snel, buurman. Het gas wordt misschien wel 1.000 euro duurder, volgens het journaal. Ik maak me zorgen, of ik straks nog alles kan betalen."

Ps. let hierbij op de scherpe opmerkingen / vragen die Ad Nuis bij Café Weltschmerz stelt. Tenslotte nog maar helemaal de vraag hoe standvastig de oprichter en bestuurder Max von Kreyfelt zich zal betonen wanneer hij er goed geld voor geboden krijgt? En neen, hiermee mag zeker niet gezegd zijn dat hij door de knieën zal gaan... Een goed verdienmodel mag het ondertussen gebleken zijn, zoals Ad Nuis in de video met een ander voorbeeld aankaart, en we wachten het dus af.

Contact

Voor informatie, tips of andere zaken mail naar redactie@deanderekrant.nl

Linken