BLCKBX

From Anderswat
Jump to navigation Jump to search
BlackBox logo

BLCKBX.tv begon onder aanvoering van oprichter en producent Flavio Pasquino als een video-content platform voor 'vrije denkers met een sterk rechtvaardigheidsgevoel' en de wens naar en om een constante stroom van maatschappij kritische programma's.
Inmiddels, december '21, begint het uit te groeien tot een heuse Nieuwssite.

Missie

Met kritische journalen, berichtgeving en video content willen zij een bewustere samenleving stimuleren, waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijft. Om daarmee vooral te helpen bouwen aan een socialere / betere samenleving door ideeën en oplossingen vanuit collectieve denkkracht aan te dragen, waarin voor censuur geen plek bestaat.

Nieuws omtrent Onafhankelijk nieuwskanaal

  • Maart / April 2021: Na door YouTube verwijderde video's en inbreuk op de persvrijheid wil BLCKBX een eigen kanaal gaan starten. Volg deze link naar #nextstep en bekijk de video van Flavio Pasquino ten behoeve van hun crowdfunding campagne.
  • Update: "Het is bijna half december en tijd voor een update over de nieuwe BLCKBX Studio. Wat in maart 2021 begon met een succesvolle crowfundingcampagne leidde tot iets heel moois...de next step....en de bouw van een heuse nieuws- en actualiteiten studio met grote ambities". Volg deze link Update nieuwe BLCKBX Studio, 9 dec. '21

Met Stip

De documentaire ‘Gideon’

Waarin Gideon van Meijeren je meeneemt op zijn zoektocht naar waarheid en antwoorden op vragen rondom de coronacrisis, 14 maart '22

Sara Haboubi in gesprek met de Ierse investeerder en analist Melissa Cuimmei

Over de ware agenda die ten grondslag ligt aan de drang naar vaccinatiepaspoorten, lockdowns en aanhoudende Covid-19-maatregelen, 10 feb. '22

Falvio Pasquino in gesprek met rabbijn Tamarah Benima

“Ik zie uitsluiting net als in de jaren 30” sprak Rabbijn Tamarah Benima uit op 28 oktober '21, maar wat er daarop volgde... (Inmiddels 13 dec. '21... en volg vooral de linken in de gegeven link).

Fragment uit het gesprek, (vanaf zo ongeveer minuut 25:30).
Reactie van Tamarah Benima op de verklaring door demissionair Minister BZK Kajsa Ollongren op vragen tijdens het interruptiedebat op... (werkelijk toevalligerwijs eveneens op) do. 28 okt. '21:
"Mag ik alsjeblieft zelf bepalen welk risico ik neem en wel risico ik niet neem!?!"

In het fragment doelt Ollongren met "hen" op de FvD en met "hij" op Gideon van Meijeren die de vragen stelt waarop zij zo woke als mogelijk wenst te antwoorden... zodat er van zijn 6 kansen tot interruptie zo min mogelijk terecht zal komen. (En tja, wonderlijk dat dat zo mag en wordt toegestaan).
Volg voor volledige weergave van zijn vragen deze link

Flavio Pasquino in gesprek met Marijn Poels

Naar aanleiding van zijn documentaire “Headwind 21”. Een interview waarin filmmaker Marijn Poels zich afvraagt ”Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan?”, 10 nov. '21 - (Zie voor de documentaire zelf: Marijn Poels).

Nabeschouwing persconferentie di. 14 dec. '21

Wederom een nabeschouwing vanuit de BLCKBX studio met diverse boeiende gasten zoals NLP-er Igor van Kaam, Raisa Blommestijn vanuit Oostenrijk, Bob de Wit over Society 4.0 & Regio 4.0, Sara Dol met stip de grootste TikTokker van NL met ruim 2.6 miljoen volgers, huisarts Felix van der Wissel en tot slot TV kok René Pluijm.

Nabeschouwing persconferentie vr. 26 nov. '21

Met diverse boeiende gasten en aan het einde een miraculeus begeesterde 'Booster' van en door Wim Hof, alias The Iceman. Die daar gelukkig alle ruimte voor kreeg van Stefan Noordhoek en Flavio Pasquino.

Nabeschouwing persconferentie vr. 12 nov. '21

Linken