Anderswat op ‘Pauze’

From Anderswat
Jump to navigation Jump to search

‏‎

Pauze 1.jpg

Maart 2022, Anderswat op pauze.
Want wie het weet mag het zeggen... Naar ons idee valt er - (zeker op het moment) - met geen zinnig woord nog iets te schrijven over wat er speelt.
Over de 'hokus pokus' van de 1%.
Daarom even een pas op de plaats.

Oekraïne oorlog vanaf 24 feb. '22

Luister om te beginnen eens naar wat deze notabene Amerikaanse vechtsport-jongen, Bryce Mitchell meent - te vertellen heeft over de situatie in Oekraïne, 8 mrt. '22

Uitgebreidere versie zonder knip

Lezing van Marie Therese ter Haar over de strijd tussen Rusland en het Westen, 12 feb. '22

Het is even een zit van ongeveer 1 uur en 3 kwartier, maar daarvoor krijg je ook wat.
Ps.
Er zijn na de lezing 2 video-fragmenten in gemonteerd. Het eerste vanaf 45:06 tot 51:19 draait om een speech van Joe Biden op basis van de Wolfowitz doctrine - Wolfowitz Doctrine. Het tweede vanaf 1:26:24 tot 1:27:43 draait om het uitgelekte telefoongesprek dat Victoria Nuland voerde met Geoffrey Pyatt ter voorbereiding op en van de ‘Maidan-crisis’... Een revolutie of een staatsgreep?
Ga er vooral eens goed voor zitten.

Een bijzonder innemend verhaal, zeer te waarderen, aansporend tot kalmte en bezinning... maarrr

Welke plannen heeft het WEF voor ons in petto? - 19 maart '22

De video hieronder maakt onderdeel uit van het DVO Nieuws #5 met juridische antwoorden van advocaat Arno van kessel. (De volledige uitzending kun je bekijken via odysee.com/@devrijeomroep DVO nieuws #5. Voor meer achtergrondinfo met linken naar de harde onderbouwende bewijzen kun je naar de pagina van DVO gaan).
Het World Economic Forum formuleert voor Nederland en een groot deel van de wereld inmiddels plannen zoals die ook in de communistische Russische planeconomie gangbaar waren. Daar maakte men plannen voor periodes van 5 jaar. Op zich niets mis mee, maar hun plannen werden ook gevolgd als de eigen bevolking daar tegen was. Zoals wij dat hier ook te zien kregen toen we nog referenda hadden. Het Ukrainse asociatieverdrag werd met ruime meerderheid weggestemd, net als de europese grondwet, maar onze overheid trok zich daar niets van aan.
Waar dit toe kan leiden wordt in de video uitgelegd.

Video rond strategie, 17 maart '22

Karel van Wolferen in gesprek met de Vlaamse professor klinische psychologie Mattias Desmet.
De hoofdredacteur van Gezond Verstand laat een strijdbare houding zien. Juist het contrast met de kalme en doordachte psychologische inzichten van Desmet maakt de uitwisseling van ideeën zeer de moeite waard.

Even terug in de tijd

4 november 2018, Niets is wat het lijkt; de overheid als complot.
Theatermaker George van Houts maakte het theaterstuk KomPlot waarin hij vragen plaatste bij 9/11. (En gaat dat zien!!!)
Naar aanleiding van het boek van Willem Middelkoop ‘Patronen van bedrog’ spreken Van Houts en Middelkoop elkaar over internationale politiek en economisch bedrog.