1 + 1 = 2

From Anderswat
Jump to navigation Jump to search
Fraai bolletje Toch!
En waar schijnt de zon, en waar niet?

Na in maart '22 de pagina Anderswat op ‘Pauze’ te hebben aangemaakt wordt het - gezien de huidige ontwikkelingen die zich in rap tempo opvolgen en opstapelen - hoog tijd voor het vervolg daarop: Het Uitzoomen.
Wat blijft er over van dat wat je op het bolletje 'De Aarde' ziet gebeuren, kunt waarnemen, wanneer je ver genoeg uit weet te zoomen?

Een kunst opzich... die wel echt om een inspanning vraagt. Zo van „wie het kleine niet eert het grote niet waard“ ;-)

De kunst en truuk van het manipuleren

Wie er binnen het eigen leven op privé terrein misschien al eens mee te kampen heeft gekregen, zal zich er hopelijk bewust van geworden zijn dat het belangrijkste instrument van de manipulator / psychopaat erop neerkomt om jou als persoon terug te dringen op en tot een zo klein mogelijke ruimte. ==> Het komt neer op tot twijfelen brengen en angst inboezemen omtrent de eigen beoordelingsvermogens. Zo van: „Goh tja jeetje... zag ik het dan inderdaad misschien niet helemaal scherp?“ ===> „Schieten mijn intellectuele beoordelingsvermogens dan misschien toch echt tekort?“ - (Zoals van jongs af aan op school meegekregen).
De waanzin ten top.

In belang van het pluche... De ‘Ze’

Schrijnend is en blijft het aan te moeten zien hoe het overgrote deel van het electoraat zich veilig blijft wanen onder de mannetjes en vrouwtjes die zich naar boven hen hebben willen en weten te werken binnen de gevestigde hiërarchie. (En zie hierbij onze overheid).